Мелания защити НБА звезда, който беше нападнат словесно от Доналд Тръмп

Мелания защити НБА звезда, който беше нападнат словесно от Доналд Тръмп | StandartNews.com

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп защити звездата от НБА ЛеБрон Джеймс, ден след като съпругът ѝ – президентът Доналд Тръмп отправи обидни нападки срещу него в „Туитър", съобщава Би Би Си.

Тръмп написа в Туитър, че Джеймс е бил интервюиран "от най-тъпия човек по телевизията", водещия по Си Ен Ен Дон Лемън, който "е направил така, че Леброн да изглежда умен, което не е лесно".


Президентът на САЩ завърши своето послание с думите: "Харесвам Майк!", като Тръмп явно изрази предпочитание към Майкъл Джордан в дебата той или Леброн Джеймс е най-великият играч в историята на Националната баскетболна асоциация.

Джеймс отдавна критикува президента на САЩ, отбелязва АП.

В интервюто с Лемън за телевизия Си Ен Ен той каза, че Тръмп разделя страната. Бих обмислил да се кандидатирам за президент на САЩ, ако смятам, че съм единственият човек, способен да попречи на преизбирането на Тръмп, заяви той.

Президентът на САЩ отправи нападките си по адрес на Леброн Джеймс броени часове преди да посети днес Охайо за предизборен митинг. Баскетболистът, който според някои е "любимият син" на северния американски щат, откри там по-рано тази седмица училище за деца в неравностойно положение.

Говорител на Мелания Тръмп заяви, че според първата дама ЛеБрон „върши добри дела", като е открил начално училище за деца в риск в родния си град Акрон, Охайо, в понеделник.

По думите й г-жа Тръмп иска „отворен диалог по въпроси, касаещи децата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай