08:15 ч.

20.12.17

1 мин.

0

2

0

Конгресът на САЩ гласува мащабна данъчна реформа

от редактор |

Конгресът на САЩ гласува мащабна данъчна реформа

Данъчни облекчения за супербогатите, корпорациите и малкия бизнес гласува Конгресът на Съединените щати.


Това е най-мащабната данъчна реформа в страната за повече от 3 десетилетия. И първия голям законодателен триумф на Републиканците откакто президентът Доналд Тръмп е на поста.


Критици на реформата твърдят, че тя е в помощ на супербогатите.


Републиканците обаче смятат, че намаляването на данъците на корпорациите, малкият бизнес и някои частни лица ще поощри растежа на икономиката.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 03:18 · 21.12.2017
Що не вземат да махнат двойното данъчно облагане, че ми се разкатава майката!. САЩ е единсвената държава, която има такова данъчно облагане. Хем си плащам данък в България, хем си плащам за същото и в САЩ.
Потребител · 18:36 · 21.12.2017
@Потребител Дамахнат двойното?! Тенденцията май е да стане тройно... ;)
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент