Клинтън със силиконова блондинка

Клинтън със силиконова блондинка | StandartNews.com

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън имал руса любовница с голям бюст, твърди в. "Ню Йорк пост" като се позовава на нова книга.

Твърденията се разкриват в книгата "Подробности за първото семейство: Агенти на Сикрет сървис разкриват скрития живот на президентите" на автора Роналд Кеслер. Според откъси от книгата, до които се е добрало изданието, дамата била наричана от охранителите "Енерджайзър" и тя нямала никакъв проблем да влезе в дома на семейство Клинтън в Ню Йорк. "Не я спираш, не я приближаваш, просто я пускаш да влезе", разказва един от охранителите. Според агентите дамата имала "много наперени" големи гърди. "Изглеждаха много наперени и много нови и пълни... нямаше съмнение, че са уголемени", твърди агентът. Агентите споделят още, че любовницата на Клинтън била блондинка и понякога давала на охранителите бисквитки.

"Ню Йорк пост" съобщава още, че охранителите на Бил и Хилъри Клинтън работели заедно, за да скрият любовницата от съпругата Хилъри. Според книгата Хилъри се държала много грубо и враждебно с охранителите си и изобщо военните и агентите, изпратени да я пазят, приемали работата като наказание. Затова и не били никак лоялни към нея и помагали на противниковия лагер да скрие аферата.

Прессекретарите на Бил и Хилъри Клинтън не коментират публикациите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай