Кениец дава 70 овце, 50 крави и 30 кози за голямата дъщеря на Обама

Кениец дава 70 овце, 50 крави и 30 кози за голямата дъщеря на Обама | StandartNews.com

Кенийският юрист Феликс Кипроно обявил, че е готов да се ожени за по-голямата дъщеря на президента Барак Обама и е готов да даде за нея 70 овце, 50 крави и 30 кози, пише "Вашингтон таймс".
Кипроно разказал за вестник в Найроби, че отдавна мечтае да вземе за съпруга 16-годишната Малия Обама. "Тя ме интересува от 2008 г. Истина казвам, че с никоя не се срещам, откакто обещах да й бъда верен", уверил мъжът.

Адвокатът планира да направи предложение на дъщерята на Обама по време на визитата на американския президент в Кения през юли. „Сега аз пиша писмо до Обама с молба да вземе Малия при пътуването", заявил той. Мъжът твърди също, че неговата пламенна любов към дъщерята на Обама е „истинска" и работата не е в парите на президентското семейство. Той заявил, че е готов да даде 150 глави добитък.

„Аз ще науча Малия да дои крави, да готви угали (царевична каша) и да прави мурсик (традиционно квасено мляко в Кения), както умеят това другите жени от етническата група календжин", добавил Кипроно.

Барак Обама има две дъщери - голямата Малия Ен е родена през 1998 г., а малката Наташа е родена през 2001 г.

Може с увереност да се предположи, че службите за сигурност в Кения вече са на крак, за да неутрализират любовните напъни на жениха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай