18:25 ч.

09.09.17

1 мин.

0

0

0

"Ирма" набра сили преди да удари Флорида

от редактор |

"Ирма" набра сили преди да удари Флорида

Русия готова да помогне на засегнатите от стихията


Ураганът "Ирма" не отслабва, напротив, набрал е сили преди да удари Флорида. Това обяви Националният център за мониторинг на бурите на САЩ. Стихията е спаднала до четвърта категория при преминаването си над Куба, но ще се усили отново до 5 на територията на Щатите.


Близо 6 млн. души бяха евакуирани от Флодира. Това е най-мащабното подобно събитие в историята на страната. В същото време руското министерство на извънредните ситуации обяви, че е готово да окаже помощ на всички засегнати от "Ирма" страни. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент