Фен на Хълк на косъм от ампутация на ръцете

Фен на Хълк на косъм от ампутация на ръцете | StandartNews.com

Културистът Ромарио Дос Сантос Алвес е фен на комиксовия герой Хълк и в желанието си максимално да заприлича на него е стигнал до опасни крайности. Ромарио е баща на едно дете, но дори това не могло да го накара да види в какво се забърква.

Започнал както повечето хора с желание да изглежда добре, той се запалил по тренировките във фитнеса. Постепенно обаче в желанието си да придобие по-голям релеф и обем на мускулите започнал да си инжектира забранени вещества, на основатата на мазнини и алкохол, които застрашили живота ми и се разминал на косъм от ампутация на ръцете.

Бившият охранител казва, че изполването на подобно вещества му е коствало много - споделя за моменти в които е губил разсъдъка си и дори се опитал да се самоубие, когато съпругата му е била бременна в 6-я месец. Семейството живее в град Калдас Новас в Бразилия и успява да впечатли местната общност. Първо с огромните мускули на Ромарио, а след серия операции и доста спихналия му външен вид, който не го удовлетворява. Той разказва, че и преди и сега децата се страхуват от него и го наричат "чудовище".

"Ако веднъж вземеш някакъв стимулант, със сигурност ще има и втори път. Първият път когато ми дадоха да пробвам "синтол" бях в еуфория от това, което видях, че може да направи. Преди три години се преместихме от родния ми град в град  Гояния. Запознах се с доста мускулести момчета и се сприятелихме. Те ми показаха всички забранени, но работещи субстанции. Искам да кажа на всички хора, които са обсебени от размера на мускулите си, че не си струва. Можех да загубя живота си, просто не си струва." - споделя Ромарио.

Инжектирането на "Синтол", който е със съдържание на алкохол и мазнини бързо започва да уврежда здравето му. По ръцете и горната част на тялото му започнали да се образуват големи втвърдявания, които били изключително болезнени. Скоро се стигнало до там, че той не можел сам да поставя инцекциите и успял да убеди жена си Марисанджела.

Марисанджела имала съмнения относно това, което прави, но Ромарио й казал, че веществата се разграждат от тялото и няма никаква опасност за здравето му, въпреки, че вече изпитвал силни болки. Скоро и вътрешните му органи започнали да отказват.

Ромарио бил приет в болница с бъбречна недостъчност и тогава пред него и жена му лекарите разкрили цялата истина за състоянието му. Веществата, които си инжектирал се били срастнали с мускулите освен болка причинявали постоянно натравяне.

Лекарите казали, че най-вероятно ще се стигне до ампутация на ръцете. Марисанджела бил шокирана и успяла само да постави ултиматум - или тя или мускулите. Всичко това се случва, когато двамата очакват първото си дете.

Ромарио влиза в болница, където за него късмет лекарите успяват да премахнат буците "Синтол" от тялото му и не се стига до апмутация. Лекарите, които го оперирали разказали, че им е било много трудно, защото местата където имало "Синтол" вече не е имало тъкани, а само образувания, подобни на камъни.

Случилото се го разтърсило из основи, но Ромарио не се отказва от мечтата си да стане професионален бодибилдър. Понякога му се случва да пробва разни препарати, които да му помогнат да осъществи мечтата си. Последно е купил препарат наречен "естигор", който в основата си е конски хормон. Внезапно по неговите думи си спомнил през какво е преминал и, че всъщност повтаря грешките си. Ромарио казва, че не се е инжектирал с "естигор", но обещава, че ще следва мечтите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай