Чудо: Бебе с половин череп благодари (ВИДЕО)

Чудо: Бебе с половин череп благодари (ВИДЕО) | StandartNews.com

Трогателен момент, в който момченце на една година, родено с половин череп, благодари на своите родители и фенове, е хит в социалните мрежи. Джейксън Бюъл, известен още като Джейксън Силният, трябвало да живее едва няколко дни след раждането си според лекарите. Открили му рядко заболяване. Бебето обаче изненадало всички, като през август отпразнувало първата си годинка. Родителите му Британи и Брендън от Орландо, Флорида, били затрупани с хиляди честитки от цял свят.

В клипчето от 22 секунди показва как бебето благодари на всички хора, изразили своята подкрепя. Отначало в кадър се появява Джейксън, който страда от болестта Microhydranencephaly. Рожденикът лежи на пода с родителите си Британи и Брендън, които го карат да каже "Здравей, Германия". В отговор бебокът може да бъде чут да шепти: "Здарвей, Германия".

После таткото казва: "Може ли да поздравиш дечицата, които ти нарисуваха толкова картини?" След като Джейксън се усмихва, майката екзалтирано добява: "Току що каза "здравей" на мама". Клипът завършва с думите на мистър Бюъл: "Кажи "Здравей" на Германия и благодаря ви за всички рисунки".

Видеото събра за часове 23 000 харесвания. "Не може да видите нашите шокирани и щастливи изражения зад обектива, но сме горди, че чухме нашето дете да говори. Брилянтен малък мъж. ‪#‎JaxonStrong.", написаха родителите.

Случаят на малкия храбрец набра популярност след критиките, че майката не е абортирала, научавайки за болестта. Доста хора се разгневиха в социалните мрежи, че може би бебето изпитва мъки. През септември обаче бащата отговори на троловете, че решението да запазят плода е "наш избор, само наш избор". Лекарите дали срок на Британи да абортира до 23-ата седмица. "Никой доктор обаче не можеше да ни каже какво точно е объркано или какво може да очакваме

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай