51-годишен изверг живял с 12 малки момичета

Каплан (в средата) и родителите на 18-годишната Даниел

51-годишен изверг живял с 12 малки момичета | StandartNews.com

Мъж от Пенсилвания ще отговаря пред съда по няколко обвинения - включително сексуални престъпления, след като полицията откри, че той съжителства с 12 млади момичета. Едно от тях - Даниел на 18 години, вече е майка на две негови деца. 

51-годишният Лий Каплан е арестуван в четвъртък. Момичетата, открити в дома му, са на възраст от 6 месеца до 18 години. Най-голямото момиче му е било дадено доброволно от родителите - в замяна на финансова помощ. 

Родителите също са привлечени като обвиняеми - те ще отговарят пред Темида за застрашаване живота на дъщеря им. Тримата възрастни са в затвора с гранция от 1 милион долара за всеки - до момента нито един от тях не е успял да заплати сумата, за да излезе на свобода, докато тече делото. 

Сигнал на съседи привлякъл вниманието на полицията, съобщава CNN. Съседка се обадила в полицията, за да съобщи, че е видяла пред дома на Каплан две малки момичета, изглеждали "нещастни и потиснати". "От години казвах на съпруга ми, че там нещо не е наред, нямаше как да оставя нещата така", разказва жената. По думите й, Каплан нееднократно уверявал съседите си, че с него не живеят деца. 

Повечето съседи обаче смятали, че момичентата, които рядко излизали от дома, са негови дъщери. Те не ходили на училище, почти никога не ги виждали навън, припомнят си още местните. 

Всички момичета са отведени на сигурно място, като в момента с тях работят психолози. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай