14:57 ч.

28.02.18

1 мин.

0

1

0

Зов за помощ! Юноша на Левски се нуждае от животоспасяваща операция

от Стандарт |

Зов за помощ! Юноша на Левски се нуждае от животоспасяваща операция

Юношата на Левски по баскетбол и на Шампион 2006 Самуил Владимиров се нуждае от неотложна животоспасяваща операция.


18-годишният Сами е с тумор в мозъка, който трябва да бъде отстранен до две седмици. За изпълнението на животоспасяващата операция родителите на Сами се довериха на доцент Герганов от Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover). По думите му отстраняването на тумора е възможно, в случай че интервенцията не се отлага. Ако операцията бъде извършена навреме, може да се очаква пълно възстановяване.


За спешната и много сложна операция на Сами са необходими 50 000 евро, които семейството му не може да осигури в този кратък срок.


Сами навърши 18 години само преди две седмици.


Банкова сметка:
BG65CECB97901004227500 - Боряна Владимирова


PayPal акаунт - [email protected]


Boryana Vladimirova


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:50 · 01.03.2018
моля напишeтe IBAN + BIC/SWIFT на банковата смeтка
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент