Шакира мами с чужди песни

Шакира мами с чужди песни | StandartNews.com

Осъдиха колумбийката заради хита "Loca"

Поп звездата Шакира беше осъдена за плагиатство. Според магистратите гаджето на футболиста на "Барселона" Жерар Пике е откраднала испаноезичната версия на хита от 2010 г. "Loca" от доминиканския композитор и певец Рано Ариас Васкес, по-известен като Ариас. Съдебното дело продължи 11 дни. Пред съда Ариас изтъкна, че е написал песента "Loca con su Tiguere" между 1996 и 1998 г. и дори я изпя на едно от заседанията. Парчето било записано на касета, която също беше представена пред магистратите. На оригинала след това бил направен римейк от друг певец с творчески псевдоним Ел Ката през 2007 г. и той станал хит в Доминиканската република. Този музикант също си приписал авторството на песента. В албума на Шакира "Sale el Sol" бяха включени две версии от изпълненията на Ел Ката, в които той изпя някои от вокалите. Компанията "Mayimba Musiс", която държи правата за песните на Ариас, е внесла иск срещу няколко поделения на "Sony" през 2012 г. за нарушаване на авторски права. Съдът прецени, че английската версия на "Loca", също в изпълнение на Шакира, не е нарушила авторските права на Ариас.

Волейболистка се пробва за Мис Италия

Волейболистка ще се пробва за титлата Мис Италия 2014. Бившата разпределителка на гранда "Фопапедрети" (Бергамо) Катя Лураски спечели приза за най-красива в региона на Трентино Алто Адидже. Високата 188 сантиметра Катя пребори конкуренцията на 25 момичета, за да се класира за финалната фаза на турнира, който ще бъде предаван по частния тв канал "Ла Сете", а водеща на шоуто ще бъде популярната Симона Вентура. По време на предварителния кръг, който се проведе в градчето Андало, претендентките трябваше да дефилират в официални рокли и по бански костюми.

Баскета събра Риана с бившия

Съдбата явно е решила да държи един до друг Риана и бившето й гадже Крис Браун. Двамата отново бяха забелязани в опасна близост по време на благотворителен мач. Певицата гледа срещата, в която Крис взе дейно участие на терена, от първия ред. Преди това те бяха хванати да купонясват заедно в нощен клуб в Ню Йорк. Риана гледа срещата с доста предизвикателни къси панталони, такива имаше и намиращият се през няколко места от нея модел Кара Делевин.

Феномена опразни плаж в Испания

Роналдо отдавна скъса с футбола, но си остава един от най-обичаните играчи за всички времена. Феномена докара до истерия испанското градче Форментера. Той се появи там, за да посети известен местен ресторант, но не бе оставен да яде на спокойствие. Хората опразниха плажа, след като го видяха да излиза от колата си и се наредиха за снимки с него. Бразилецът не отказа на нито един. Испанските медии обявиха, че почивката му на Балеарските острови се е оказала пагубна за диетата му. Шкембето на Роналдо започва да става все по-голямо.

Серена се прави на Мерилин Монро

Дни преди старта на Откритото първенство на САЩ основната фаворитка за титлата Серена Уилямс намери любопитен начин да разпусне. Американката се отдаде на една от страстите си - караокето. Тя изпя в заведение в Ню Йорк популярния хит на Мерилин Монро "Diamonds Are a Girl's Best Friend" и спечели заслужени овации от останалите посетители.

Играч на "Партизан" набута жени с пари

Левият бек на "Партизан" Вадимир Волков бе обявен за циция номер 1 в Сърбия. Защитникът избяга, без да плати сметката, която направи в едно от заведенията на вода. Волков, който е контузен и пропусна мача с "Нефтчи" от плейофите за Лига Европа, прекара там деня и то в компанията две жени. Футболистът обаче изчезна набързо и забрави да се бръкне в портфейла. "Дано поне после да им е платил билетите за мача", написа в. "Курир".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай