19:00 ч.

01.09.18

2 мин.

0

2

0

По лекарска препоръка Нешка Робева напуска художествената гимнастика

от редактори |

По лекарска препоръка Нешка Робева напуска художествената гимнастика

Снимка: БГНЕС архив


Легендата на българската художествена гимнастика - Нешка Робева, публикува съобщение във Фейсбук страницата си, в което обяви, че е напуснала поста треньор на германския ансамбъл заради препоръка на лекарите след влошеното ѝ здравословно състояние.


„Радвам се, че най-после болничните ми свършиха и ще мога да бъда по-често с вас. Макар и във Фейсбук. Преди месец и половина успоредно с болничния лист, подадох и оставката си, като треньор на немския национален отбор - ансамбъл. Направих го по няколко причини. На първо място, защото здравето ми се влоши и лекарите препоръчаха да избягвам всякакви вълнения. По-този повод няма да мога да наблюдавам пряко Световното първенство. На второ, след като нямаше да мога да работя, мисля, че морално беше да освободя поста, за да могат да наемат друг треньор. И на трето, защото мисля, че им дадох всичко, което бях в състояние да дам, а те, убедена съм, са поели толкова, колкото са били способни да поемат", написа Робева и допълни, че прави това съобщение, за да избегне всякакви спекулации по въпроса.


„На тези, които проявяват по-силно любопитство, каква е диагнозата и с какво е свързана, няма да крия и откровено ще заявя - със старостта. Забравих - и стреса. Може би...", посочи още тя. Не пропуска да подходи към ситуацията и с чувство за хумор: „На тези, които се тревожат за здравето ми, ще кажа: Не се притеснявайте, Черен гологан не се губи".


„Е, приятели, ще бъда колкото - толкова, колкото е казал Началникът отгоре. Приятни събота и неделя. След час ще бъда в градината с доматите и ще бъда много, много радостна...", написа още легендата на българската художествена гимнастика - Нешка Робева.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Прогноза БГ · 14:24 · 07.09.2018
За Нешка, е извинявайте, боли ме Ху-----,еее, увлякох се, главата (ХА–ХА–ХА) и здравето и.
Бабето така се е нахапало с долари и ОЙРО,( и от татао,разбира се) че ако живее още 100 (нека Господ и даде още 100) тя и родата и не могат да ги потрошат. Какво заначи поети ангажименти от нея и договори
те с някой -"Ние бяхме силни преди 30 години, какво искате сега от нас" ДОВИЖДАНЕ дойчланд, сори, апропо ойрото, ако обичате в сметката ми!
Потребител · 16:49 · 07.09.2018
@Прогноза БГ грухти си в софийската кочина МАНГАЛ. не си достоен Нешка и много други велики Българи даже да те стъпчат
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент