Пената връчи трофея на „Тяло пречиш ми" на Фен Купа 2017

Пената връчи трофея на „Тяло пречиш ми" на Фен Купа 2017 | StandartNews.com

Столичният регионален полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 завърши днес, след три дни, изпълнени с много забавления и огромна доза футбол без капка фалш. Първенци на София-град и София-област станаха момчетата от тима на „Тяло пречиш ми". Победата им осигурява място в националните финали на Фен Купа, които ще се проведат в Стара Загора, в края на септември.

За радост на всички призьори и посетители, Димитър Пенев се появи на терен, за да гледа кулминацията на столичните полуфинали на Фен Купа 2017. Легендарният Стратег поздрави всички футболисти и раздаде автографи на своите фенове, след което се качи на сцената, за да връчи купата на шампионите и да им пожелае успех във финалната фаза на турнира.

Първенците „Тяло пречиш ми" трябваше да преодолеят редица силни противници преди да вдигнат купата. Въпреки това, те не допуснаха нито един гол във вратата си по време на мачовете от груповата фаза и надвиха безапелационно „Иконите" със 7:0, „Скуадра" със 7:0 и „Шопски отряд" с 2:0. След това, на 1/16 финалите, отстраниха „ВМВ" с 3:1. В 1/8 финалите победиха „Холандците" с 2:0. В 1/4 финалите се наложиха над „Мини ме земи" с 1:0, а в полуфиналите, отново с 1:0, победиха „Бригада 44".

Много награди спечелиха и посетителите на турнира. Късметлията Михаел Димитров се сдоби с оригинална фланелка Joma на националния отбор на България, след като беше изтеглен в томбола. Младен Младенов също се зарадва много, когато чу името си по време на томболата на Telenor и спечели GPS фитнес гривна. Официалният превозвач на Фен Купа 2017 Hyundai също зарадва феновете на терен и им даде възможност да се докоснат до магията на скоростния рали спорт, като се включат в томбола за спечелване на професионален курс за начинаещи рали пилоти в края на септември. Обучението ще бъде организирано от световно признати състезатели, които са треньори на младите пилоти в Hyundai Racing Trophy.

Следващата спирка от националното турне на Kamenitza Фен Купа 2017 е на 1 и 2 юли в Пловдив, където ще се проведат регионалните полуфинали за отборите от Пловдив и Пазарджик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай