Първоаприлски шеги и истини в спорта

Първоаприлски шеги и истини в спорта | StandartNews.com

Първоаприлски

Шеги

"Александър Томов изплати задълженията на ЦСКА! "Левски" станаха клиенти на "Славия"", обяви Венци Стефанов, президент на "белите"

"Колко гола ще вкарам на Моци от 10 дузпи? 11, разбира се", пошегува се звездата на "Стяуа" Александро Чипчиу

Бомба със сватбата на Ана Иванович и Себастиан Швайнщайгер хвърлиха в Сърбия. Двамата щели да се венчаят на 11 юли в катедралата св. "Стефан", но новината се оказа партенка.

Върнаха Арико Саки за треньорската скамейка. Медиите обявиха, че той поема "Олимпия" в Серия D. Клубът се включи в заверата на страницата си във Фейсбук, но по-късно се извини на феновете си за лъжата.

Националите на Русия за задържани на хотела и ще имат още една тренировка "Арена Химки" заради 0:0 с Казахстан, обявиха от пресслужбата. Преди това отборът е вдигнал купон, след като не е допуснал гол.

Истини

Димитър Бербатов се оказа играчът с най-много вкарани голове на датата 1 април, сочи статистика на "Opta", която обхваща Топ 5 на европейските първенство. Българинът има 5 гола. Толкова е вкарал и Тиенри Анри.

"Динамо М взриви феновете си с новината, че ще играе в розово през следващото първенство. Запалянковците помислиха, че това е шега, но се оказа истина. Клубът дори вече е направил заявка в "Найк" за цвета. Идеята е копирана от "Юве", "Бока" и "Реал". Московчани са получили зелена светлина от фенките си - 70% от тях са казали "да" за розовото.

Хълк провали учебен ден в Санкт Петербург. Бразилецът нахълта в клас по молба на Андрей Михно, петокласник. Той пратил писмо до "Зенит" с молба да види Хълк до себе си на чина. "Джони Деп би го направил", отсякъл малчуганът. Хълк се появи навръх 1 април в двора на 354-о училище, а директорът реши да отмени заниманията и нареди среща на всички деца с него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай