Местят търга за фалиралото ЦСКА в Кърджали

Местят търга за фалиралото ЦСКА в Кърджали | StandartNews.com

Новият търг за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД ще се проведе на 30 май в Кърджали. Това разкри пред Канал 3 синдик Дора Милева.

По закон наддаването трябва да се проведе или на адреса на длъжника, или на синдика.

Преди месец на стадион "Българска армия" то пропадна, след като до стаята, в която трябваше да бъдат отворени офертите, не бяха допуснати трима от желаещите да участват. Милева разкри, че има опасения, че грозните сцени от Борисовата градина могат да се повторят и на предстоящия търг.

"Има дата за новия търг и тя е 30 май. Ще се проведе в Кърджали, защото така е по закон. Имам сериозни опасения, че това, което се случи преди месец на "Българска армия" може да се повтори и сега в Кърджали. Отказах се от това да подавам оставка, защото водях, че прокуратурата се е самосезирала и образувала досъдебно производство срещу престъпленията на стадиона. Гриша Ганчев не участва в търга, но дали е имал изобщо желание да участва не знам - питайте него. Датата 30 май е окончателна и нищо не може да измести провеждането на търга напред или назад във времето. В наддаването ще участват всички, които до 29 май в 17:00 часа подадат нужния задатък", заяви Милева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай