„Левски" се закани на „ЦСКА-София"

„Левски" се закани на „ЦСКА-София" | StandartNews.com

Пред „Левски" има само една цел – победа над „ЦСКА-София". Това обясни треньорът на „сините" Николай Митов. Сблъсъкът е утре от 17,00 ч на стадион „Васил Левски".

Домакин в срещата се води „Левски". В предишния мач между двата отбора. „сините" показаха дух и измъкнаха успеха (2:1), след като отстъпваха на полувремето 0:1.

„Предстои ни мач, в който искам нашият тим да покаже добра игра и естествено излизаме за победа. Пак играем със същия отбор, няма нищо различно", сподели Митов. Попитан дали това е битката за второто място, Николай Митов каза: „Това е един мач. За мен лично не може „Левски" да има цел да е преди еди кой си отбор. Целта може да е титла и купата, влизане в Шампионска лига или Лига Европа", заключи Митов.

В същото време легендата на ЦСКА Петър Жеков смята, че играчите на „Левски" ще ритат и провокират. "По принцип в тези мачове моментната форма никога не е била от значение. Сигурен съм, че те ще играят много твърдо, ще спъват, ще ритат, ще ги дразнят, провокират. От тяхна страна ще бъде нещо страшно", смята Жеков.

Рефер на двубоя отново ще е Никола Попов, който надува свирката и при последния мач между двата тима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай