Кобрата: Джонсън ще получи много бой и кисело мляко

Кобрата: Джонсън ще получи много бой и кисело мляко | StandartNews.com

Кубрат Пулев и Кевин Джонсън пристигнаха в България за дългоочаквания мач помежду им на 28 април. Двамата бойци в тежка категория се разминаха с около 30 минути на летище „София" и започнаха да сипят закани един към друг малко след кацането им в София. Българинът все пак беше по-умерен и предупреди, че американецът може да го изненада.

„В добро настроение съм. Крайната цел е най-важната - да победим. И за световната титла нямаше вълнение при мен. Аз съм си такъв. Кой е по-добър боксьор от Джонсън и Питър не знам, но Кевин Джонсън е по-добре подготвен. Почти няма напрежение при мен. Не ми влияе, че ме фаворизират. Бокс е, може да ме изненада. Както треньорът каза – в първите рундове - малко по-предпазливо. Смятам, че съм добре подготвен. Необходимото, каквото трябва го направихме", започна Кобрата, като отново обеща на Джонсън да го изпрати с много българско килесо мляко, но без шампионски пояс.

„Кисело мляко - Бог дал, може и с камион да му дадем. Това е което ще вземе. Надявам се да не е последният ми мач в София. Публиката е уникална, залата ще е пълна. Концентрирал съм се върху противника - това е много важно", допълни Пулев.

Не ме бъркайте със Самюел Питър, предупреди пък американецът.

„Много се радвам, че съм тук и се завръщам на професионалната сцена. В последните две години отсъствах от ринга и много мислих дали да се завърна. Моята цел е да прекъсна устрема на Джошуа. Тренирах много усилено в последно време. Аз не съм Самоюел Питър, да дойда тук и да се откажа. Тук съм, за да покажа на България какво може да направи едно момче от Ню Джърси. Който пречупи другия, той ще спечели. Аз съсс сигурност няма да се пречупя. Аз съм преценил този мач. Имам сили да се преборя", коментира Джонсън, който пристигна в София с широка усмивка и окичен със златни ланци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай