Кечистът ни се жени за сексбомба

Българинът и Лана купили къща в меката на кънтрито

Кечистът ни се жени за сексбомба | StandartNews.com

Нашият кечист Александър Русев скоро ще е женен мъж, гръмна TMZ. Изданието твърди, че българинът ще предложи брак на красивата Лана. Русокосата сексбомба играе на мениджърка на Русев в световната федерация (WWE).

Извън ролите си обаче двамата са много близки. Според TMZ те излизат повече от година, а наскоро са си купили къща. Имението в Нешвил им е струвало 644 000 долара. В дома има 4 спални, 4 бани. Освен това Русев се радва на огромен басейн и баскетболно игрище. Именно заради покупката TMZ смята, че двамата са готови за семеен живот.

До момента Русев и Лана живееха в Лос Анджелис, но са се преместили в меката на кънтри музиката, тъй като така по-лесно ще могат да пътуват из страната. Както е известно, всяко шоу в кеча е в различен град. Нешвил бил идеален за такъв живот, след като се намира почти в центъра на Щатите.

В същото време българинът бе оприличен от феновете на полярна мечка. Той попадна в класацията, в която запалянковците търсеха сходни черти между кечистите и различни животни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай