Илиян Найденов представя детокс програмата си на семинари в цялата страна

Илиян Найденов представя детокс програмата си на семинари в цялата страна | StandartNews.com

На тях той запознава последователите си с програмата за отслабване, детоксикация, здравословна храна и начин на живот, както и интересни неща от практиката му в света на спорта и здравето. Абсолютния бестселър "Детокс 2.0 – убиецът на мазнини", вече може да бъде закупена в много козметични студиа и фитнес центрове в цялата страна.

Уникалната програма за 15-дневна детоксикация се превърна в абсолютен хит сред хората, които искат да изваят перфектно тяло, а също и за тези, които се лутат от диета в диета, в търсене на оптималното тегло.

„Тук не става въпрос за диетите, които обикалят интернет – 3 дни на вода, 10 дни на чай, 15 на плодове и зеленчуци. Режимът няма за цел да свали само излишните килограми, а е насочен към здравето на всеки един човек или решаването на някакъв здравословен проблем. Освен редуциране на телесното тегло, режимът подобрява хормоналните нива, влияе положително на ендокринната система, пречиствайки организма по най-правилния и здравословен начин, което е и моята цел. При мъжете се повишава либидото, особено при тези, които живеят под стрес или са в напреднала възраст. При жените програмата влияе благотворно върху кожата на лицето, която става гладка и сияйна, косите и ноктите здрави", уточнява Найденов.

Илиян Найденов е сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия (НСА) "Васил Левски", където завършва с отличен успех и получава лиценз за практикуване на фитнес тренировъчна дейност! Експерт е по здравословно хранене и е помогнал на стотици хора да подобрят здравето си, да намалят телесното си тегло или да покачат мускулна маса! Илиян Найденов е сред най-добрите треньори в България, а доказателство за това са неговите състезатели в различни спортове и дисциплини като културизъм, силов трибой, лека атлетика и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай