Волейболистите шашнаха моми

Волейболистите шашнаха моми | StandartNews.com

Националите привличат агитка с безплатни билети

Звездите от мъжкия национален отбор по волейбол сътвориха уникална изненада за феновете си и раздаваха билети за Евроволей 2015 на главната улица в Пловдив. България е домакин заедно с Италия на първенството, което започва през октомври. Освен пропуските възпитаниците на Пламен Константинов не пропуснаха да раздадат автографи и да се снимат със сияещите от щастие фенове, естествено повечето от тях бяха момичета.

Непринудената среща породи множество сълзи и усмивки у късметлиите, които успяха да се докоснат до любимците си. "Ние вече си купихме билети, но тези ще ги дадем на приятелки", признаха две заклети привърженички. Родните национали ще изиграят всичките си срещи в зала "Арена Армеец". Те са в група "А" и ще мерят сили с тимовете на Холандия, Германия и Чехия. Двубоите от груповата фаза ще се играят на 9, 10 и октомври, а цените за един ден са между 5 и 20 лв. Дворецът на култура и спорта във Варна ще приеме сблъсъците от група "C", в която е и настоящият световен шампион Полша, както и Беларус, Белгия и Словения.

Пропуските за един ден от тази група вървят от 5, 10 и 15 лв. Столичната "Арена Армеец" ще приеме осминафиналите и четвъртфиналите на 13 и 14 октомври, както и мачовете от финалната четворка, които ще се играят на 17 и 18. Между 10 и 30 лв. ще трябва да се бръкнат феновете, за да присъстват на двубоите от полуфиналите, срещата за трето място или големия финал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай