Варна приема за трета година КАИ Национална тенис лига

Варна приема за трета година КАИ Национална тенис лига | StandartNews.com

Варна. Водещият тенис клуб във Варна "Черно море – Елит" ще е домакин на 26-27 юли за трета поредна година на турнира по тенис за двойки мъже и смесени двойки, от календара на КАИ Национална тенис лига.

По традиция турнирът в морската столица винаги е силен и противопоставя едни от най-добрите двойки в аматьорския тенис в България.

В първият ден от надпреварата на корта ще излязат двойките мъже. Те ще изиграят своите мачоведо фаза полуфинал включително. Финалът ще е в неделя от 10:00 часа. Тогава стартира и OPEL CUP засмесенидвойки. Победителите в годишнатаранглистанатозитурнирщеспечелятпътуванедоПарижзапоследнияМастърс 1000 от ATP.

По време на турнира, всички участници ще могат да направят тест драйв с последните модели автомобили на OPEL, а всеки възползвал се от тази възможност ще получи подарък от ОПЕЛ България.

Организаторите са предвидили малки индивидуални подаръци за всеки тенисист от турнира. Купи и наградни чекове от HEAD ще получат победителите и финалистите от надпреварата. Награждаването ще е след последния изигран мач в неделя.

Заявяване на участие и online плащане може да се направи на официалния сайт на лигата www.ntl.bg, където е качена и наредбата за турнира. Информация за турнира може да се получи и от клуба домакин на проявата - ТК „Черно море – Елит", Варна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай