10:30 ч.

03.08.17

2 мин.

0

0

0

Тенисисти от всички възрасти играха на 40 градуса

от редактор |

Тенисисти от всички възрасти играха на 40 градуса

Хората, който обичат тениса имат различна представа за живота от другите – нормалните. Това определено може да се каже за всички тенисисти взели участие в поредния турнир от календара на Национална тенис лига (НТЛ) на тенисклуб „15:40".


Двата дни на турнира предложиха: Мотивирани до краен предел играчи, Ослепително слънце, температура над 40 градуса и изключително оспорвани и драматични срещи.


Изглежда инициативата „Радостта от движението" на Voltaren партньор на НТЛ през този сезон, завладя играещите и те не спряха да тичат по кортовете. Над всичко обаче стояха волята за победа и добро представяне. И това бе демонстрирано от над 50 тенисисти, които бяха заменили морето с корта.


Наградите за победителите на турнира, осигурени от АТАМА УЕЛНЕС КЛУБ, имаха и символично значение...особено в областта на възстановяването, защото и Милен (18-40), и Иван (55+), и особено Пейчо (40+) бяха на корта повече от пет часа в неделния пек!


Резултатите


Мъже 18-40
Финал: Милен Димитров – Ивайло Стоянов 6:1 6:3


Мъже 40+
Финал: Пейчо Пейчев – Кирил Стоянов 7:6(4) 6:4


Мъже 55+
Финал: Иван Запрянов – Христо Ангелов 6:2 6:0


Двойки мъже до 45
Финал: Ивайло Стоянов/Иван Запрянов – Милен Димитров/Трифон Стефанов 6:3 1:6 10-4


Двойки мъже 45+
Финал: Николай Илиев/Константин Андонов - Веселин Чочков/Румен Макавеев 6:2 6:3


Смесени двойки
Първо място: Антоанета Маркова/Йордан Ников
Второ място: Милена Коцева/Веселин Чочков


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент