Шарапова се теши на плажа

Шарапова се теши на плажа | StandartNews.com

Гришо се поти с Бердих на жегата в Маями

Любовната драма в тениса няма край. Мария Шарапова се опитва да забрави Григор Димитров на плажа във Венецуела. Но вместо да плаче и яде сладолед, тя тренира усилено. Русокосата красавица пусна няколко снимки в "Туитър", на които се вижда как прави тежки упражнения на пясъка за подобряване на физическата издръжливост. Кардиото се състои от повече тичане и упражнения с тенис топка, а описанието под снимките гласи: "Летните тренировки са най-добрите".

Все пак бившата изгора на Гришо не е изоставила напълно забавлението. Тя не пропусна възможността да яхне сърфа и да се порадва на вълните в Карибско море. Последно рускинята бе на почивка на тузарския остров Св. Стефан в Черна гора, като всички бяха учудени от факта, че не е придружена от българската си половинката. Точно това даде тон на спекулациите, че двамата са скъсали, а раздялата официално бе обявена от самия Димитров миналата седмица.

В същото време родният тенисист се поизпоти здраво на слънцето в Маями. Компания му прави първата ракета на Чехия Томаш Бердих. Двамата проведоха съвместно занимание при адска жега от 35 градуса. Треньорът на Бердих Даниел Валверду не пропусна да качи снимка в "Туитър", на която се виждат двамата мокри тенисисти, непосредствено след изморителната тренировка. "Отлична работа свършихме, гледаме напред към "US Open", написа спецът в социалната мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай