Шампанско и семки за тенисистите в София

Шампанско и семки за тенисистите в София | StandartNews.com

Някои хора не държат на мечтите, обяви Кралев

Интересен и оригинален декор посрещна участниците от АТП турнира "Гаранти Коза" на традиционното за надпревара от такъв ранг парти. Масите бяха отрупани със сладки и шампанско. Като чарът на вечерта обаче бяха семки сипани върху тенис топки. Най-жадни за купон бяха испанците Роберто Баутиста Агут и Гийермо Гарсия-Лопес, които пристигнаха първи.
Партито бе открито от министър Красен Кралев, членът на борда на директорите на Garanti Koza Ерден Билгинер и директора на турнира Ерхан Орал. За настроението на тенисистите, треньорите и гостите се погрижи певицата Михаела Филева. Забавата се нажежи и с песните на "Флейм". Царете на купона станаха изпълненията на класическия квартет ЕНБЕ, който изсвириха турски и български произведения.

"Сбъднахме мечтата на поколения български тенисисти и ръководители", каза от сцената министърът на младежта и спорта Красен Кралев. "Голяма част от тях са сред нас, други, оказа се, не държат толкова много на мечтите си", каза още Кралев, явно визирайки Григор Димитров. Кралев е убеден, че всичко в София ще мине по вода. Според министърът за напред България ще започне да посреща и други тенис турнир. "След три години, ще продължим да провеждаме не само зимни, но и летни тенис турнири у нас", каза Красен Кралев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай