От екипа на Гришо отрекоха да има раздяла с Шарапова

От екипа на Гришо отрекоха да има раздяла с Шарапова  | StandartNews.com

Информациите за раздяла между Григор Димитров и Мария Шарапова нямат нищо общо с действителността, разкриха специално за TennisKafe източници от екипа на българския тенисист.

Всичко тръгна от публикации в американски медии, цитирани от руската агенция ИТАР-ТАСС, които слуховете достигнаха и до централните новини на националната телевизия „Первий канал".

Главният довод е същият, който някои медии следят под лупа от месеци – двамата не следят профилите си в социалната мрежа туитър. Руската телевизия дори стигна по-далеч в спекулациите си, като обяви, че двамата не били заедно на US Open и причина за отпадането им от битката за трофеите във "Флъшинг Медоус" е психическа нестабилност, породена от разрива в отношенията им. Истината е, че двамата тренираха заедно в Ню Йорк на няколко пъти, като от заниманията им се появиха немалко снимки и видеота в интернет пространството.

За Григор предстои завръщане на корта за азиатското турне и ATP500 турнира в Пекин, докато Мария ще играе в дебютното издание на „Premier 5" надпреварата в Ухан, информира още tenniskafe.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай