Мъжът на Цвети мачка на тенис

Мъжът на Цвети мачка на тенис | StandartNews.com

На 3 и 4 юни Национална тенис лига проведе първия си турнир с любезното съдействие на СИБАНК, в Пловдив, на ТК "Локомотив". В проявата се включиха едни от най-силните аматьори и ветерани в страната. Сериозна конкуренция и атрактивни мачове изпълниха двата турнирни дни, и накараха събралата се публика да се наслаждава на видяното.
При мъжете 18-40, Радослав Владимиров демонстрира завидна форма и безапелационно спечели купата, като по пътя си към върха отстрани опитни играчи, като Живко Жеков и Ивайло Ганчев. Поредна титла за Радо, след като две седмици преди това спечели наградата на FPI Hotels&Resorts на турнира във ВС „Санта Марина" (20-21 май). При мъжете 40+, Пейчо Пейчев намери оптималната си формата и спечели първата си титла за сезон 2017. На финала той победи Пламен Пенев.
Георги Милев е шампион при мъжете 55+. Втора титла тук в Пловдив за него, след като достигна върха и на откриващият сезона турнир (8-9 април).

Сред участниците имаше и две известни имена. Еврошампионът по вдигане на тежести Румен Теодосиев достигна до полуфинал на сингъла, които загуби от партньора си на двойки за този турнир – Георги Милев. След това Теодосиев и Милев спечелиха титлата при двойки мъже 45+.

Съпругът на Цвети Пиронкова бе другото известно лице на проявата – Михаил Мирчев (вдясно на снимката) дебютира в турнир от лигата с чудесно представяне. Капризите на жребия му отредиха среща още в първи кръг с бъдещия финалист – Ивайло Ганчев. Мирчев загуби, но след това убедително спечели утешителния турнир. Той регистрира участие и при двойките мъже, където негов партньор беше брат му, Николай Мирчев.

При най-атрактивния като зрелище формат - двойки мъже до 45, титлата вдигнаха Живко Жеков и Мартин Дачев. На финала те победиха Георги Кушев и Петър Славчев , а преди това на полуфинал отстраниха миналогодишните шампиони на НТЛ в това направление Веселин Трифонов и Григор Шопов.
При микса победители са Антоанета Маркова и Йордан Ников. Втори останаха бургаската двойка Мария Нешева-Налсен/Матс Налсен. Чудесно представяне на младите Налсен/Налсен, които упорито и с много положени усилия вървят напред, и си проправят път сред най-добрите.

В първия ден от турнира участниците и гостите на събитието получиха възможността да опитат продукта „Биолектра Магнезий Форте". Медицински представители на ВЕДРА Интернешънъл, запознаха тениситите с предимствата на предлаганите от тях продукти за спортисти. ВЕДРА Интернешънъл е любезен партньор на лигата.
Продукти от BILKA получиха всички участници в турнира. Купите на победителите и чековете връчи Диана Йотова, регионален мениджър на СИБАНК, Пловдив. Следващият турнир от календара на лигата е на 17-18 юни, и ще се проведе в София на кортовете на ТК „18.82".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай