Малчугани скриха топката на Григор (ОБЗОР)

Малчугани скриха топката на Григор (ОБЗОР) | StandartNews.com

Родният ас движи в София в лимузина като кинозвезда

Хасковлията стоя чинно 20 минути за снимки и автографи

Ракета номер едно на България Григор Димитров зарадва над 20 деца вчера сутринта в зала "Арена Армеец", часове преди днешния сблъсък с Гаел Монфис. Хлапетата чакаха своя идол още от ранни зори. Когато Димитров се появи на кортаq всички малчугани затаиха дъх. Родния тенисист поздрави децата по отделно и ги поведе за тренировка. Той набързо се разходи из настилката, за да я провери. След няколко обиколки бягане около мрежата Гришо и малчуганите започнаха да разгряват своите мускули. Урокът продължи с удари от форхенд и бекхенд около половин час. Тогава хасковлията събра всички и седнаха до мрежата. Тенис звездата ни даде ценни съвети повече от 15 минути. Явно децата бързо попиха думите на Григор и в следващите удари показаха много техника. Всеки от тях получи индивидуален шанс да направи по едно разиграване с Димитров. Естествено трябваше малко време на младите тенисисти да се отпуснат. Един от тях направи едно воле неспасяемо за Гришо.

"Видяхте ли за какво не искам да играя с него", пошегува се най-добрият ни тенисист. Следващото дете, което застана срещу 24-годишния българин, пък направо му скри топката. То реши да покаже малко техника и направи удар с гръб между краката си. Григор остана удивен и направи същото. След края на урока, който Григор Димитров проведе, той си направи обща снимка с всички таланти. Веднага след това хасковлията бе наобиколен от родители и приятели на децата, както и други фенове, дошли да се снимат с него и да получат автограф от своя любимец. Димитров не отказа на никого и отдели над 20 минути за това. В същото време организаторите на събитието попитаха, звездата ни дали всичко е наред и иска ли нещо да се направи - било осветлението, било близостта на пейките или каквото и да е. Григор обаче не предяви никакви претенции и каза, че всичко е супер. След като приключи с ангажиментите си на корта, звездата се преоблече, запазвайки спортната нотка, и излезе пред залата. Там той се заговори с една русокоса красавица, която е от щаба на Гаел Монфис. Двамата си побъбриха известно време и си разказваха за премеждията, които са имали със своите полети. Като приключиха с разговора, те се качиха по скъпарски лимузини и отпрашиха за общ обяд.

Монфис загря за мача с рап

Френската тенис звезда Гаел Монфис защити името си на луд купонджия. Веднага след пресконференцията в петък вечерта, той изявил силно желание да разгледа столицата ни и да се докосне до нощния живот. Гаел търсил клубове, но имал претенция там да се пуска само рап. Французинът е известен фен на един от най-популярните хип-хоп изпълнители Уиз Халифа.

Димитров: Излизал съм с Никол, но нямаме връзка

Тенисист номер едно на България Григор Димитров отрече за каквато и да е било връзка с Никол Шерцингер. "Познавам я. Няма да го крия. Това обаче е всичко. Излизали сме няколко пъти, но нямаме връзка. Все пак постоянно се срещам с популярни личности, така да се каже", категоричен бе хасковлията. Той си припомни и за времето, в което споделяше леглото си с руската тенисистка Мария Шарапова. "Имахме хубави мигове заедно. Може би раздялата дойде заради ангажименти. И двамата бяхме с натоварени графици. Пътувахме постоянно и не оставаше много време за нас", разкри Гришо с усмивка.

От дете искаше да е звезда, спомня си таткото

Бащата на Григор Димитров - Димитър Господинов, си припомни за изминалите години и как с Гришо са стигнали до световния тенис. "Тези 10-12 години, в които тренирахме с Григор, минаха като филм. Още като малък, гледайки големите звезди, той имаше изключителното желание да е като тях и ме питаше: "Баща ми, аз ще бъда ли някой ден като тях?" Казвах му" "Работи и ще бъдеш!", сподели Господинов пред Нова телевизия. Той заяви, че Григор никога не се е възгордявал и много добре знае откъде е тръгнал. Бащата на най-добрия ни тенисист с гордост коментира и днешния урок, който Гришо проведе с децата. Също така Господинов разкри и кой е виновникът за мача тази вечер. "Идеята за мача беше изцяло негова, той отдавна искаше да се случи нещо в България, но трябваше време, все пак и да стигне някакво ниво, за да има самочувствието да се покаже пред родна публика. Изключително съм щастлив, че всички приемат изявите на Григор много добре. Много говори това, че билетите за този мач бяха разпродадени за 10 дни", каза още Господинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай