Гришо: Труден мач, не играх добре (ВИДЕО)

Гришо: Труден мач, не играх добре (ВИДЕО) | StandartNews.com

Монте Карло. Григор Димитров започна с трудна победа участието си в Монте Карло като даде сет на Марсел Гранойерс. Българинът, който излиза днес към 15,45 часа българско време във втория си мач от надпреварата срещу Алберт Рамос, призна, че не е показал най-добрата си игра.

"Не беше лесен мач за начало на сезона на клей, но пък седмица по-рано, по време на купа "Дейвис", изиграх няколко срещи на тази настилка. Марсел имаше страхотна седмица, достигайки до финал в Казабланка и като цяло е добър играч, който се бори много", каза Димитров.

"Направих си мача труден. Не играх кой знае колко добре, особено във втория сет. Мислех си, че ще спечеля лесно. В един момент намалих темпото, а това се превърна в лек проблем за мен. Изведнъж се озовах с пробив пасив в третия сет и трябваше моментално да превключа на по-висока скорост и да остана на нея до края", добави Гришо, цитиран от tenniskafe.com.

"Много обичам да играя на клей. Израстнах на такива кортове. Чувствавм се добре. Но има още върху какво да работя", каза още хасковлията, като призна, че с вълнение очаква сезона на клей. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай