Гришо: Ще доведа Маша в България

Гришо: Ще доведа Маша в България | StandartNews.com

Асът се зарежда в родните гори за Истанбул

Искам някой ден да доведе Мария Шарапова в България, зарече се Григор Димитров. Най-добрият ни тенисист е у нас за няколко дни преди старта на турнира в Истанбул другата седмица. Той даде интервю за BTV, което ще бъде излъчено в неделя.

"Иска ми се двамата да имаме време, за да мога спокойно да й покажа България, защото тя досега не е идвала тук", коментира още Григор.

"Разбира се, че съм я запознал с родителите ми", добави още българинът. Както е известно Шарапова се видя с майката и бащата на Димитров на полуфинала на "Уимбълдън" миналата година. Тогава двете Марии дори се разцелуваха.

В същото време Гришо пусна снимка в "Инстаграм" как разпуска на чист въздух в гората. Вероятно фотото е от някое тихо местенци край Хасково. "Непринудеността и спокойствието на природата", написа нашето момче под кадъра.

Феновете му пък ще имат възможност да се борят за лично подписана от Гришо фланелка. Единственото условие е да имат акаунт в "Туитър". Привържениците трябва да коментират пост на страницата на "BNP Paribas Tennis Classic" и автоматично влизат в жребия. На 30 април късметлия ще спечели тениска на българина, както и два билета за всички мачове на централния корт на тазгодишния "Уимбълдън" пред месец юни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай