Гришо се застъпи за Маша след загуба

Гришо се застъпи за Маша след загуба | StandartNews.com

Ракета номер едно на България Григор Димитров продължава със свободното си падане. Хасковлията загуби от Янко Типсаверич с 6:7, 6:4, 3:6 на старта на турнира в Куинс. Това бе шесто поредно поражение за Гришо, който преди това бе отпаднал в първия кръг на надпреварите в Мадрид, Рим, Париж и Щутгарт.

Следващото състезание, в което ще участва нашенецът, е "Уимбълдън", който започва на 27 юни. Димитров не пропусна да коментира най-наболялата тема в тениса тази година - допинг скандала с Мария Шарапова. Гришо се изказа в подкрепа пред бившата си изгора, която изхвърча от спорта за две години.

"Не съм запознат с подробностите, но тя има глава на раменете си. На нея няма да й е лесно да стои далеч от тениса толкова дълго. Единственото, което мога да направя, е да й пожелая всичко най-добро", коментира Григор пред Би Би Си. Колегата му Анди Мъри бе доста по-твърд и отсече, че Маша си е получила заслуженото. "Щом си мамил с цел нечестно предимство пред опонентите си, значи трябва да бъдеш наказан", сопна се шотландецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай