Гришо подкара сребрист звяр

Гришо подкара сребрист звяр | StandartNews.com

Маша "изневерява" на българина с Макенроу

Григор Димитров отдавна призна, че си пада по бързите коли. Номер 8 в света бе поканен от автомобилния гигант "Мерцедес" да подкара един от новите зверове на марката - мощния спортен модел SLS AMG GT Coupe. От компанията използваха Гришо за своята инициатива MBPhotoPass. В нея се дава по един автомобил на ВИП шофьор, който може да направи еднодневен тестдрайв на возилото. "Мерцедес" публикува множество снимки на своя профил в Инстаграм. „В навечерието на US Open ние също мислим за тенис. Към нас се присъедини Димитров, който направи една разходка из улиците на Лос Анджелис. Денят започна от хълмовете на Холивуд и минава по една великолепна гледка", заявиха от фирмата.

Българският тенисист също се включи с няколко думи: „Холивуд кара всички да се чувстват известни. От време на време и аз имам шанса да се усетя като нормален турист. Тук горе е забавно дори просто да стоиш с една сребърна звезда", написа хасковлията, намеквайки за сребърния звяр. В интервю пред списание "Vogue" той призна, че притежава именно този модел на "Мерцедес". Накрая Григор показа пълен багажник с тенис топки с коментар: "Никога не можеш да си твърде подготвен".

Докато родната ни звезда тества спортни коли, гаджето му Мария Шарапова го пренебрегна като вариант за партньор на корта. „Бих играла смесени двойки само с Джон Макенроу. Можете ли да го върнете на терена, за да играе с мен", запита Маша на пресконференция в САЩ преди началото на последния турнир от Големия шлем за годината US Open. Рускинята изненадващо реши да отговори шеговито на поредния журналистически въпрос дали би излязла на корта в тандем с Гришо за мач на двойки. Преди тя отклоняваше питанията с думите, че с удоволствие ще си партнира с хасковлията, но не и на двубой от Големия шлем. При положение, че се намира в САЩ, съвсем нормално Шарапова спомена една от големите американски легенди в тениса. Дипломатичното й отношение по темата обаче бе достатъчно, за да провокира медиите да спекулират с връзката й с Григор. „Макенроу би изкарал лудата ми страна. Не знам как изглежда тя, може да стане страшно. Не съм сигурна ли би се съгласил, но двамата ще се справим добре като партньори", каза още Маша.

Евентуалният тандем между нея и Гришо е на път да се превърне в поредна неосъществена мечта на журналистите относно смесените двойки, след като преди години Роджър Федерер и Мартина Хингис така и не успяха да си партнират на корта.

Sky Sports: България намери новата си звезда след Стоичков

Експертите на Sky Sports включиха Григор Димитров в списъка на "скритите фаворити" на US Open. "През тази година младото българско чудо успя да пробие на топ ниво, достигайки 1/2-финалите на "Уимбълдън", седмици след като спечели и първата си титла на трева в Куинс Клъб. Димитров се сдоби с прозвището "Бейби Федерер" след победите си в Лондон и US Open като юноша, а през януари атлетичният и подвижен 23-годишен тенисист успя да затрудни максимално Рафаел Надал на Australian Open, принуждавайки испанеца да играе четири сета в 1/4-финалната фаза", анализира британският медиен гигант.

"Всеизвестен факт е, Григор Димитров се среща с една от най-богатите и бляскави жени в тениса в лицето на Мария Шарапова. Въпреки обаче, че постоянно се намира под светлината на прожекторите, Димитров не спира да постига успехи и на корта. Физическите слабости, които досега му пречеха да покаже по-голямата част от таланта си, вече са в миналото, като повечето хора вече вярват, че сега той принадлежи към най-добрите в тениса.

Родината на Григор Димитров може би намери своя нов герой след Христо Стоичков - бившия футболист, който изведе страната си до 1/2-финалите на Световното първенство в САЩ през 1994 г.", отбелязва Sky Sports.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай