Гришо: На корта респектът се забравя

Гришо: На корта респектът се забравя | StandartNews.com

"Когато излезеш на корта, респектът се забравя". Това каза първата ракета на България Григор Димитров пред бТВ и продължи, че за да спечелиш един мач, не трябва да се респектираш от противника си.

На въпрос какво си казва със съперниците преди мача, той каза: "Нищо". Същият отговор даде и неговата половинка Мария Шарапова преди седмица в друго интервю, където тя обясни, че за нея този тип разговори преди мач са лицемерие.

"Никога не съм искал да бъда лицемер", допълни Гришо.

По думите му един от триковете да се съхрани от славата е "човек да остане сам в своята обвивка"

За да се отърси от всичко, той обича да се разхожда преди и след вечеря.

Няма да сменям ракетата и треньора си, категоричен бе Григор относно спекулациите на тази тема

"В момента съм в пълен контрол и хармония с нещата, така че наистина аз пръв бих казал, ако реша за смяна", допълни той.

Относно приятелството му с Джокович той каза: Приятели е силна дума, ние сме просто на добри начала. Ние сме в топ 10 и всеки се опитва да се събере с другия.

За половинката си Мария той каза, че иска да я доведе в България и да й покаже много неща, които дори самият той не е виждал- Рилските езера,... природата.

Хасковлията сподели още, че  се надява след 10 години да е доволен от реализацията в кариерата си и би оставил децата си да направят своя собствен избор за кариера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай