Гришо би Монфис в истинско шоу в "Арена Армеец"

Гришо би Монфис в истинско шоу в "Арена Армеец" | StandartNews.com

В истински празник за публиката Григор Димитров победи своя приятел Гаел Монфис с 6:3, 6:4 в демонстративен мач, игран пред пълните трибуни на столичната зала "Арена Армеец".

Двамата тенисисти се забавляваха на корта, с което пък вдигнаха и градуса на настроението сред зрителите. Гришо и Монфис показаха, че шоуто им е в кръвта, като по време на мача хората по трибуните видяха, освен редица трикови отигравния, как Монфис прави лицеви опори, а в мача дори се включиха и децата, които подаваха топките.

Гришо бе приветстван изключително топло от публиката, а по същия начин и бе изпратен - със скандирания "Гришо, Гришо!".

"Не искам да крия това е моя мечта. Искам да благодаря на всички, които са тук. Нямам думи да опиша как се чувствам в момента. Знам, че понякога ви разочаровам, но обещавам догодина да се опитам да съм още по-добър", каза Григор преди началото на срещата.

"Победата ми е цел. От Гаел не се знае какво да се очаква. Чувствам се добре, не знам как ще протече вторият сет", добави още родният тенисист, който в крайна сметка надви своя приятел и съперник.

След края на мача Димитров и Монфис отново казаха по няколко думи и благодариха на зрителите по трибуните за атмосферата и прекрасното изживяване.

Шоуто продължи и след това, а Гришо и Гаел продължиха да играят на двойки с част от подавачите. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай