Григор срещу Хаасе на живо по Mtel Sport 1 тази вечер

Григор срещу Хаасе на живо по Mtel Sport 1 тази вечер | StandartNews.com

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо осминфиналния двубой от турнира в Монреал между Григор Димитров и Робин Хаасе. Мачът се очаква да стартира след 21:00 часа, като преди това ще има пряко студио с експертни анализи и коментари.

За да стигне до тази фаза от надпреварата първата ни ракета надделя трудно над германеца Миша Зверев с 6:4, 6:7, 6:3. Холандският противник на Димитров пък се справи безпроблемно в два сета с американеца Ернесто Ескобедо. При успех българинът ще се изправи срещу победителя от сблъсъка между Джаред Доналдсън и Диего Шварцман.

Турнирът Coupe Rogers в Монреал e от сериите Masters 1000 на ATP и е с награден фонд от над 4,6 милиона долара. Mtel Sport 1 излъчва всички най-интересни мачове от състезанието в реално време, като в дневната програма на канала влизат по пет срещи на ден. Първите мачове стартират в 19:30 часа, а последните, в ранните часове на следващия ден. Полуфиналите в канадския град ще се играят в събота, а мачът за титлата – в неделя от 23:00 часа, като всички те отново ще бъдат предавани директно в ефира на Mtel Sport 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай