Григор: Разочарован съм, но оставам с вдигната глава

Григор: Разочарован съм, но оставам с вдигната глава | StandartNews.com

Най-добрата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров призна, че е разочарован след отпадането си в 3-ия кръг на Уимбълдън. Българинът загуби с 0:3 сета от Ришар Гаске. Гришо все пак остана оптимист и заяви, че остава с вдигната глава въпреки поражението.

"Имах много възможности да върна пробива в първия сет, след което втората част също бе оспорвана. Имах своите шансове, но той играеше много добър тенис днес. Когато пропуснеш тези възможности, тогава е много трудно да се върнеш в мача", каза родният тенисист.

"Няма да крия разочарованието си, но в същото време трябва да остана с вдигната глава, защото това бе малък прогрес. С всеки изминал мач играех малко по-добре, а това е добра новина за мен. В момента нещата не се развиват по начина, по който искам, но не трябва и да се самообвинявам прекалено много", добави Григор Димитров.

"В момента се чувствам уверен, особено след като спечелих в три сета срещу играч като Димитров. Представих се страхотно и ще бъда свеж за понеделник", коментира пък Гаске, който в следващата фаза ще се изправи срещу Ник Кирьос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай