Футболен съдия спечели турнир на КАИ НТЛ

Футболен съдия спечели турнир на КАИ НТЛ | StandartNews.com

София. LOREAL MEN EXPERT OPEN – турнирът на експертите от КАИ НТЛ, предложи два дни изпълнени с тенис на изключително високо ниво. На кортовете на СК „Дема" в два последователни дни се изиграха финалите в отделните възрастови групи. Финали, които трябваше да излъчат носителите на годишните награди на лигата.

Победител при мъжете 18-35 е футболният съдия Георги Тодоров (на снимката). Той достигна до първият си финал в лигата, и то от финалния мастърс, където победи Антон Цветков от Враца в два сета (4/6, 6/3, 6/1). Преди това Тодоров победи на полуфинал своя колега Таско Тасков.

Пламен Божков е носителят на голямата награда на КАИ НТЛ при мъжете 35+. На финала той победи Антон Костов от Нова Загора в два сета (6/1,7/5). Тодоров и Божков получават две ракети по избор от HEAD.

Победител при мъжете 45+ е Габор Такач. Той победи на финала Николай Маринов в два сета (6/1, 6/3). Иван Запрянов е победител при мъжете 55+, след като на финала той победи Христо Ангелов също в два сета (6/4, 6/4). Такач и Запрянов спечелиха пътуване до Будапеща и участие в турнир от ITF от престижната втора категория.

В най-силната група на лигата – Мастърс групата, Даниел Шопов победи Милен Димитров в три сета (62 16 61).
При дамите на финала Елена Андонова победи Антоанета Маркова в два сета (6/2,7/5).

Шопов и Андонова ще пътуват до Виена, за да наблюдават турнир по тенис от АТР – ERSTE BANK OPEN.

Носителите на годишните награди на козметичната марка CLINIQUE за „Най-активна тенисистка" и „Най-прогресиращ тенисист и тенисистка" спечелиха Елена Андонова, и Найден Жеков и Алекс Георгиева. Наградата на ANDRWES за „Най-активен тенисист" спечелиха Георги Тилов и Иван Запрянов.
Всички финалисти получиха награди от LOREAL.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай