Фенове: Бушар е новата на Гришо, Маша много пъшкаше

Фенове: Бушар е новата на Гришо, Маша много пъшкаше | StandartNews.com

Южени Бушар ще е новата в леглото на плейбоя Григор Димитров. Около това мнение се обединиха повечето фенове на тениса по света. Навсякъде темата за раздялата на Гришо и Маша е номер едно. 21-годишната канадка не за първи път е свързвана с българина. Двамата имаха обща сесия в океана за промоция на турнир и снимките им предизвикаха пиперливи коментари. Бушар минава за новата голяма звезда на тениса. Освен добра на корта тя е магнетична и извън него, което гарантира сериозен бизнес потенциал.

"Стандарт" подбра най-интересните коментари на фенове във форума на "Дейли Мейл". Изненадващо или не, симпатиите на читателите клонят повече към българина:

"Концентрирай се върху играта, човече, вместо да опитват да бъдеш Ромео на тура", пише MackTheKnife от Лондон.

sas89 от Пърт, Австралия, добавя: "Обзалагам се, че следващата му е Бушар".

"Ха-ха, Мария получи пай в лицето", злобее Play Miss-T for me от Нюкасъл.

"Чудя се дали грухтенето й е държало будно Григор по цяла нощ", заядлив е и mahatmacoatmabag от Острова.

В същия дух е и постът на The Crachach от Обединеното кралство: "Страхотна Мария! Имам шумоизолирана спалня. Обади ми се".

Benby от Линкълн се съмнява в Ледената кралица: ,Шарапова е красива, но имам чувството, че винаги изглежда ужасно като ада, не се усмихва".

Ирландецът jd85 от Белфаст направо съчувства на нашия: "След като и чух пъшканията на Уимбълдън - той е истински щастлив, че е избягал от най-надценения човек в тениса".

"Мария излизаше за кратко с Адам от Maroon 5. Тоя я описа като доста дървена. Е, по-добре е от Серина", мъдрува Каръл от Лондон.

"Кога ще разберат, че между двама активни тенисисти не може да има връзка. Трябва винаги единият да подкрепя другия. Тя се нуждае от някой извън спорта. Но ще се оправи бързо. Все пак е млада, висока, руса, атрактивна и дяволски богата. Уау, да й имам проблемите", пише Randy T от САЩ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай