Фенки в захлас по голия Гришо

Фенки в захлас по голия Гришо | StandartNews.com

Оставаме в групата за "Фед Къп" след бой по Латвия

Въпреки че отново е обвързан Григор Димитров продължава да разтапя женските сърца. Най-добрият български тенисист си пусна снимка от тренировъчния корд преди турнира в Делрей Бийч другата седмица. Посланието му за "много труд" обаче не ме разбрано от аудиторията след като десетки фенки почнаха да се облизват по коремните мускули на Григор. "Сески", "Горещ", "Ще те изям", "Обичам те", "Ожени се за мен" бяха само част от коментарите под фотото. Други пък директно нападнаха Григор за честите си изяви в "Инстаграм". "Много труд, дрън - дрън. И после падаш от всички, безсмислено е", гласеше гневен коментар на италианец.

Иначе на започващият следващата седмица турнир в "Делрей Бийч" феновете на тениса ще се насладят на завръщането на един от най-големите тенисисти в последните години. Става въпрос за Хуан Мартин дел Потро, който ще играе след 1 година пауза. Шампионът от "US Open" през 2009-а претърпя три операции на китката.

В същото време България си осигури оставане в първа група на зона Европа/Африка за "Фед Къп". Националките спечелиха и втория си двубой в Израел - срещу Латвия с 2:0 победи. Първо Елица Костова се пребори с 496-ата в света Диана Марчинкевица с 2:6, 6:3, 6:3. След това пък първата ни ракета Цветана Пиронкова отвя Йелена Остапенко с 6:0, 6:2. Днес отборът ни играе с Белгия, който също има два успеха. Победителят ще добие правото участва в плейофите за класиране в по-горна група.

На турнира по тенис за мъже в София поставеният под номер 1 в схемата Роберто Баутиста Агут все още не е играл първия си двубой в "Арена Армеец". Испанецът, който трябваше да почне директно от втори се класира за четвъртфиналите без да излезе на корта. Причината бе в сърбина Филип Крайнович, който се отказа преди двубоя заради контузия. Място сред Топ 8 намериха още Адриан Манарино (Фр), Виктор Троицки (Сърб) и Андреас Сепи (Ит). Четвъртфиналите ще се играят днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай