Бушар разделя Гришо и Маша

Бушар разделя Гришо и Маша | StandartNews.com

Хасковлията блести на светско парти

Нов, упорит слух отново тръгна за раздяла на Гришо и Маша. Твърдението, което се тиражира от множество жълти издания в Европа се подхранва още по-силно от коментарите на канадската тенисистка Южени Бушар. Информациите се позовават на факта, че звездната двойка вече не са си последователи в Туитър. И двамата използват социалната мрежа за редовна комуникация с фенове и колеги. Те дори често са си разменяли поздрави по него, когато някой постигне успех, а другият не е наблизо. Освен това се оказва, че двамата не са засичани заедно в Ню Йорк, където те се подготвят за стартиращия днес турнир US Open.

В същото време Бушар веднага запита в „Туитър": „А те изобщо гаджета ли са?". 20-годишната блондинка, която е считана за новия секс символ на женския тенис, от известно време се навъртя около българина. Двамата се срещнаха през лятото, когато поиграха тенис на платформа в океана край Мексико като част от рекламна кампания.

Димитров блесна на лъскаво светско парти в Ню Йорк. Купонът по случай отбелязването на 100 години от създаването на компанията за тенис екипировка "Wilson", която е и един от официалните спонсори на първата ни ракета.

Празненството се състоя в хотел "Andraz", а на него присъстваха още Роджър Федерер, Симона Халеп, Милош Раонич, Мадисън Кийс и Били Джийн Кинг.

Надал отърва операция

Рафа Надал няма да бъде опериран заради проблема в дясната китка, който не му позволи да участва на Откритото първенство на САЩ.

Това разкри мениджърът на испанеца Бенито Перес-Барбадийо. "Рафа най-вероятно ще се завърне в игра в частта от сезона в Азия или за Купа "Дейвис". Той знае какво тенисът значи за него и какво му е дал," коментира Барбадийо.

Спипаха тенисист с екстази

Австралийският тенисист Брадли Мозли е със спрени права за 1 година, след като беше спипан с екстази. Брадли взел хапчето на купона по случай 18-ия си рожден ден. Скоро след това обаче трябвало да играе мач на юношески турнир.

За капак го проверили за допинг и пробата му се оказала положителна. Съдът проявил снизходителност, като прецнил, че Мозби е взел наркотика за разпускане, а не да повиши спортните си резултати и вместо за 2 го наказал за една година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай