16:00 ч.

31.08.17

1 мин.

0

0

0

60 тенисистки от 20 страни идват за 27-ата "Alianz Cup"

от редактор |

60 тенисистки от 20 страни идват за 27-ата "Alianz Cup"

Международният турнир по тенис за жени "Alianz Cup" ще събере от 4 до 9 септември на кортовете на ТК "Левски-София" 60 състезателки от 20 страни. Поставени под №1 и №2 в схемата са Кагла Буюкакчай (Тур) и Виктория Томова, за която това ще е първо участие след US Open.


Очаква се българските тенисистки в турнира да са поне 10. Наградният фонд е $25 000, като победителката от финала на 10 септември ще си тръгне с 3919 и 50 точки за световната ранглиста. По традиция входът за турнира ще е свободен. Като световен лидер в застраховането и финансовите услуги Alianz подпомага различни видове спорт в глобален мащаб - футбол, Формула 1, Формула Е, голф и др.


Тези спортове и параолимпийското движение са в основата на корпоративната социална отговорност на компанията. "За нас дългосрочните проекти са от значение, тъй като допринасят стойност както за нашите клиенти, така и за обществеността като цяло", коментира Глория Димитрова, главен изпълнителен директор на ЗАД "Алианц България Живот".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент