Жорже Фараона сменил Роналдо с милиардер

Жорже Фараона сменил Роналдо с милиардер | StandartNews.com

Кръвни врагове се помириха за сватбата на агента

Сингапурският милиардер Питър Лим заведе под венчилото втория по сила човек във футбола - Жорже Мендеш. Мениджър №1 в света вдигна повече от пищна сватба в събота, която се превърна в събитието на годината в родната му Португалия. Очакваше се, че кум ще му бъде Кристиано Роналдо, който дори приготви уникален подарък за ментора си - остров. Мендеш обаче му повери друга задача по време на тържеството, което започна в катедралата св. Йоан Кръстител.

Златната топка кръсти сина на агента си Жорже-джуниър в компанията на каката Мариса, с която се оказаха доста добра двойка. После дойде и мигът, в който съпругатана Питър Лим Чери доведе по ръка Жорже, за да каже и пред Бог - да на съпругата си Сандра. "Върнахме се във времената на фараоните. Само те са се женили така", обявиха медиите в Португалия. Лим си заслужи правото да кумува на Жорже, след като купи имиджовите права на Роналдо за Азия срещу баснословна сума.

Жорже успя да помири в събота и непримирими врагове - президентите на "Порто", "Бенфика" и "Спортинг", както и Флорентино Перес и Жоао Лапорта. Агентът, чието състояние се оценява на над 500 млн. евро, изпрати специални самолети за гостите си от чужбина. Сред тях освен Перес и Лапорта бяха сър Алекс, Роман Абрамович и Насър Ал-Хелаифи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай