Жардим се обърна към Бербатов и Карвальо

Жардим се обърна към Бербатов и Карвальо | StandartNews.com

Монако. Наставникът на Монако Леонардо Жардим призна, че ще разчита на опитните футболисти в състава си, като Димитър Бербатов, за да може тимът да се вдигне и да заиграе по-добре в Шампионската лига. Тази вечер монегаските излизат имат домакинство срещу Байер Леверкузен в първи мач от групите на най-комерсиалния клубен турнир в Европа.

Монако се завърна в Шампионската лига, след като миналия сезон завърши на второ място в Лига 1. През лятото обаче бяха продадени две от звездите на тима - Хамес Родригес (Реал Мадрид) и Радамел Фалкао (под наем в Манчестър Юнайтед). А това даде отражение върху представянето на отбора, който се представя повече от колебливо от началото на кампанията във Франция.

Жардим, който наследи Клаудио Раниери след края на миналия сезон, призна, че ще разчита на опита на част от футболистите си преди двубоя от Група С тази вечер.

"Проектът на Монако се промени малко, но работата и отношението е едно и също. Трябва да намерим баланс между младостта и опита", заяви Жардим.

"Имаме трима или четирима играчи с опит в този турнир - Бербатов, Тулалан и Карвальо. Те ще помагат на другите", добави спецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай