Залагат Роналдо да се залюби с Меси

Залагат Роналдо да се залюби с Меси | StandartNews.com

Португалецът стана клошар, зарадва дете

Поредната златна мина за букмейкърите се оказва любовният живот на Кристиано Роналдо. Едни от най-любопитните залози в това отношение предлага ирландската къща "Бойлспорт". С коефицент 251 е оценена възможността следващото гадже на португалеца да е... Лионел Меси. На церемонията на ФИФА по връчването на "Златната топка" двамата бяха изловени от фотографите в момент, в който Кристиано е поставил ръка на бедрото на Меси. Снимката породи доста майтапи и закачки в социалните мрежи.

Най-вероятната заместничка на Ирина Шейк според "Бойлспорт" е журналистката от клубната телевизия на "Реал" М Лусия Вийялон. Тя го придружаваше, макар и чисто служебно, на церемонията в Цюрих. Медиите вече я вкараха в леглото на нападателя, а ирландският букмейкър приема залози при 1,8. Ренесансът на връзката му с Ирина пък е оценен на 4,5.
В същото време Роналдо показа, че не е надут пуяк. Звездата на "белия балет" се дегизира като бездомник, за да зарадва свой фен. Роналдо се появи на Плаза де Каяо, в центъра на Мадрид, с перука и мустаци. За огромна изненада на малчугана Кристиано свали маскировката и го зарадва с подарък - футболна топка с автограф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай