"Юнайтед" си припомни за класата на Бербатов (ВИДЕО)

"Юнайтед" си припомни за класата на Бербатов (ВИДЕО) | StandartNews.com

Димитър Бербатов се завърна снощи на "Олд Трафорд", за да вземе участие в благотворителен мач под егидата на УНИЦЕФ. Българинът вкара 2 гола за Отбора на световните звезди, чийто мениджър беше Клаудио Раниери. Въпреки това той загуби с 2:3 от Звездите на Англия.

С представянето си пък родният нападател принуди всички в Манчестър да си припомнят за времето, в което защитаваше цветовете на "червените дяволи".

След двубоя снощи на сайта на "Юнайтед" пуснаха видео с най-добрите голове на Бербатов за "дяволите".

"Бербатов се завърна на "Олд Трафорд" в неделя и вкара два гола в благотворителния двубой - което изглежда като добро извинение, за да покажем най-добрите попадения на българина с екипа на "Манчестър Юнайтед".

Нападателят, познат на галено като Берба, се присъедини от "Тотнъм" през 2008 година и остана 4 сезона, вкарвайки 56 хола в 149 мача за "червените". Той вдигна две титли от Висшата лига, Купата на Лигата и престижния трофей от Световното клубно първенство.

Бербатов стана голмайстор на Висшата лига, когато "Юнайтед" спечели титлата през сезон 2010/11 с 21 гола. По време на тази кампания той вкара и онзи запомнящ се хеттрик срещу "Ливърпул", както и 5 гола във врата на "Блекбърн" при успеха със 7:1.

Димитър напусна "Юнайтед" в посока "Фулъм" през 2012 година", пишат от сайта на "Юнайтед" към видеото.

ВИДЕОТО можете да видите - ТУК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай