Ястребово око заради Миланов

Ястребово око заради Миланов | StandartNews.com

Един наръган с нож след "Рома" - ЦСКА

УЕФА съвсем скоро може да вкара технологията с видеоповторенията и в Шампионската лига. Причина за това е българинът Георги Миланов. Страхотен гол на халфа бе отменен неправилно. В края на гостуването на ЦСКА М на "Рома" националът стреля от воля към вратата на италианците. Топката се удари в гредата и падна малко зад голлинията. Реферът обаче подмина ситуацията. За радост на съдията обаче мачът вече беше решен. "Рома" разби руснаците 5:1 при завръщането си в турнира за богатите.

Най-малко двама привърженици са в болница след двубоя. През второто полувреме гостуващата агитка се сби със стюардите на "Олимпико". Феновете се псуваха с тези на "вълците". При 0:5 нервите им не издържаха и руснаците тръгнаха на бой. На пътя им обаче застанаха стюардите. Руснаците не се поколебаха и им скочиха. Те използваха каратистки умения срещу хората с жилетки. Според италианските медии единият фен на ЦСКА е бил наръган с нож от друг привърженик по погрешка. От УЕФА обявиха, че ще разследват случая. Най-вероятно ЦСКА ще отнесе поне един мач в Европа без публика. "Рома" също ще бъде наказан, но с парична глоба за лоша организация.

Треньорът на "вълците" Руди Гарсия бе хванат по бели гащи след мача. Наставникът бе изловен от папарак с новата си любов - Франческа Бриенца. Двамата седнаха в ъгъла на евтино заведение в часовете след двубоя, за да отпразнуват успеха. Бриенца е лице на телевизионния канал на "Рома". За връзката между двамата се говореше отдавна, но до момента всички отричаха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай