Ведран Чорлука се даде на певица

Ведран Чорлука се даде на певица | StandartNews.com

Лука Модрич и Иван Перишич окуражават хърватския национал да каже "да" на Франка Бателич

32-годишният защитник на Хърватска Ведран Чорлука реши да скъса с ергенлъка само седмица след като "шахматистите" загубиха финала на мондиала в Русия от Франция.
Младоженецът напоследък е предимно резерва в селекцията на "шахматистите", но има славата на първи хубавец в отбора. За високия 192 см брюнет често казват, че е като двойник на хърватската холивудска звезда Горан Вишнич.
Освен това Ведран се прочу като мъжкар, когато с разбита глава и целият в кръв изкара докрай мача срещу Турция от Евро 2016 в Париж.
Чорлука изигра най-силните си мачове в английските "Манчестър Сити" и "Тотнъм", а в момента е стожер в защитата на московския "Локомотив", с който стана шампион на Русия тази година.
Хубавицата, която заведе Ведран под венчило, пък е сред най-известните хърватски моми. 26-годишната певица Франка Бателич представяше родината си в конкурса "Евровизия", но за разлика от любимия си не стигна до финала.
"Не я слушайте, гледайте я !", призоваха в социалните мрежи нейните почитатели, имайки предвид перфектното тяло на високата 1,70 метра хубавица. Тя нашумя като спечели първото издание на конкурса Showtime.
Ведран и Франка вдигнаха пищна сватба в хърватското курортно градче Бале. Да дават кураж на младоженеца дойдоха неговите съотборници в националния тим Иван Перишич и Лука Модрич, капитан на "шахматистите" и най-добър играч на приключилия мондиал.
"Прощавай, Франка, но няма да има меден месец. Летя за Москва !", написа в Инстаграм Ведран. Той трябваше вчера да се яви на първата тренировка на московския "Локомотив", чийто
71-годишен наставник Юрий Сьомин е известен
с деспотичния си нрав.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай