Валери Божинов: В "Партизан" се промених

Валери Божинов: В "Партизан" се промених | StandartNews.com

В интервю за италиански интернет сайт, Валери Божинов заяви, че е доволен от представянето си в сръбския Партизан. До момента нападателят има девет попадения с екипа на "гробарите", а целта му е головият му актив да набъбне до двуцифрено число до края на годината.

"Доволен съм от развитието на сезона. Целта ми е да стигна до двуцифрен актив. Смятам, че мога да отбележа 13-14 попадения", изрази надежда българинът.

"В Партизан се промених. Промених начина си на работа, промених манталитета си. Наясно съм с качествата си и разбрах, че имаше неща, които искаха промяна. Сегашните резултати са доказателство, че работя по тях", бе категоричен той.

Божинов заяви, че с Партизан гледа в бъдещето, но не е забравил и щастливите си мигове от миналото. Времето, прекарано в Серия "Б", счита за изгубено.

"Взех грешните решения, послушах хора, които не трябваше. Серия "Б" е нещо друго. В момента не бих се върнал да играя там. Сега съм в Партизан, играем в Европа, опитвам се да давам всичко от себе си и да бъда най-добрия нападател. Очакват ни доста важни мачове. Сега играем срещу АЗ Алкмаар и искаме да победим, за да си осигурим класиране в следащата фаза на Лига Европа", изтъкна Божинов.

Той не пропусна да коментира и Вечното дерби в Сърбия между Партизан и Цървена звезда. "Това е нещо невероятно! Не мога да го сравня с нищо, което съм виждал в Италия. Атмосферата е изключителна, феновете са феноменални. Трудно е да го опиша с думи!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай