ЦСКА чака "Стяуа" на 11 октомври

ЦСКА чака "Стяуа" на 11 октомври | StandartNews.com

Манджуков поиска повече акционери в клуба

ЦСКА може да срещне "Стяуа" по време на втория "червен" празник, предвиден за 11 октомври. С него ще бъде почетен специално великият голмайстор на "червените" Петър Жеков.

Сега босовете на "армейците" работят усилено, за да доведат на "Армията" по-титулуван клуб от украинския "Металург". "Стяуа" е отборът, който от "Livesport".bg сочат за най-вероятен съперник. Има и още две резервни опции. Феновете на ЦСКА със сигурност биха приели радушно контрола със "стелистите". Ултрасите на двата тима са в изключително топли и приятелски отношения. Това се доказа наскоро, когато гледаха мача "Лудогорец" - "Стяуа" от един сектор. Целта на ръководството е по този начин този път да напълнят стадиона в Борисовата градина и да спечелят повече от 50 000 лева, които инкасираха от първия такъв опит.

Иначе членът на УС на ЦСКА Петър Манджуков отправи призив към феновете чрез телевизия "Ринг". "Нека да направят така, че амбициите на отбора да се случат и да бъдат в помощ. Господин Томов е основен акционер и той е човекът, който направи така, че ЦСКА да не изпадне от "А" група", сподели бизнесменът. Манджуков добави още: "Аз ще продължа да помагам на клуба според възможностите ми. Моето желание е да има повече акционери и фенове, които да участват във възстановяването на името, което е ЦСКА. Бих предпочел в отбора да има само български имена, излезли от школата. Второто, което искам, е агресивен и нападателен футбол. Моят син Ивайло е доста ангажиран с ЦСКА. Той и екип от архитекти поеха работата по Сектор Г. Благодарение и на "ЦСКА Завинаги" нещата около сектора се случват", каза Манджуков-старши.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай