ЦСКА - "Парма" на 6 септември

ЦСКА - "Парма" на 6 септември | StandartNews.com

Двата тима повтарят битката от 1991 г.

ЦСКА и "Парма" уточниха всички детайли около мача помежду си, информира партньор на Проспорт.бг, който организира визитата в България на отбора от Серия "А". Двете страни са си стиснали ръцете, остава да бъде парафиран единствено договорът. А той вече е на разположение на "армейците". Срещата на 6 септември е насрочена за 19 часа. Програмата включва още участие на всички отбори на ДЮШ.

Гръцкият ПАОК е бил един от вариантите за противник, "Киево" също, като италианците дори са били по-настоятелни. В крайна сметка ЦСКА ще играе с "Парма".

Срещата е повторение на битката от есента на 1991 година, когато двата тима се срещнаха в 1/32-финалите от турнира за Купата на УЕФА. Мачът в София завърши 0:0, а покойният Велиян Парушев донесе инфарктно равенство 1:1 в Парма, което класира "червените" напред.

Не е ясно в каква формация ще пристигнат италианците, тъй като вероятно ще имат играчи, ангажирани с национални отбори. Със сигурност идва треньорът Роберто Донадони, легенда на "Милан" и на италианския футбол. В атака личи името на Антонио Касано, лошото момче на "Скуадрата" години наред.

От "Армията" тепърва ще уточняват цените на билетите, както и подробности около прякото телевизионно предаване.

ВЕСТИ

Нокаутирах капитана на "Бреша"

заяви пред "Спортал" култовият бранител на ЦСКА Тончи кукоч. "Никога не съм искал много пари от ЦСКА! Знам каква е ситуацията и дойдох тук за да играя и за да спечеля титлата. Напротив, ЦСКА ще изкара пари от мен. Аз съм най-добрият ляв защитник в България. Ако исках много пари, щях да остана в "Бреша", защото там получавах по 280 000 евро, но пожелах да си тръгна, защото някои от играчите се държаха като женички (б.. тук Кукоч използва по-груба дума), а не като шампиони!", допълни левият бек от Хърватия, "Тръгнах си, защото в най-важния ни мач за сезона срещу "Модена" загубихме, а след това в съблекалнята капитанът ни се смееше и изглеждаше доволен. Не можех да повярвам. Нокаутирах го и казах на президента, че не искам повече да играя рамо до рамо с шибани загубеняци. Това е истината, заради това си тръгнах от "Бреша".

Спас Делев отива в "Надежда"

след неосъществен трансфер в Гърция. Нападателят беше чакан на снощната тренировка на "Локомотив". Дребосъкът е свободен агент, а утре вероятно ще подпише договор.

В "Ботев" окуцяха за мача

под Ямача. С подут глезен е Алекс Колев, който пострада от грубиянщина на Везалов от "Славия". Почти сигурно за гостуването на "Хасково" отпадат Росен Колев и Филип Филипов. Аут е и Даниел Златков. Момчил Цветанов пък не е в оптимална форма. Умора е налегнала ветерана Иван Цветков. Юношеските национали Юсеин и Айтов пък са на в държавния тим и това може да ги извади от битката на Ямача. Иначе днес "бултрасите" изкупиха около 400 билета за срещата в Хасково. Останалите 300 ще привършат утре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай