Цирк и нерви на "Атлетико" - "Барса"

Цирк и нерви на "Атлетико" - "Барса" | StandartNews.com

Арестуваха играч на "дюшекчиите" по време на дербито

В цирк се превърна четвъртфиналният реванш за Купата на Краля в Испания между "Атлетико" и "Барселона". Каталунците биха 3:2 и с общ резултат 4:2 отстраниха "дюшекчиите", но това бе най-скучното от мача.

През цялото време двубоят бе изнервен. Напрежението ескалира най-вече между Фернандо Торес и Неймар. На почивката бразилецът почна да злорадства срещу Хлапето, тъй като "каталунците" вече водеха с 3:2 и то с два гола на Неймар. Торес обаче не му остана длъжен. Хлапето тръгна да му търси сметка. В крайна сметка двамата бяха разтървани, но между щабовете припламнаха други искри и доста време бе нужно да се спре спречкването.

Турската звезда на "Атлетико" Арда Туран също се прояви. Той се изнерви на страничния рефер, след като на няколко пъти подминаваше нарушения срещу него, в които крилото оставаше без обувка. При един от случаите Туран замери с бутонката си съдията, но получи само жълт картон за това.

Полицията в Испания пък обяви, че е задържала футболист на "Атлетико" Кристиан Ансалди. Играчът не бе в групата за реванша с "Барса", но отиде да гледа срещата като редови фен. Оказало се обаче, че той бил без документи за самоличност. Последвал спор с органите на реда, а Ансалди тръгнал да затваря вратата на колата си след мача, в резултат на което прищипал ръката на един от полицаите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай