Треньорът на Неделев пак се пъчи с гаджето

Треньорът на Неделев пак се пъчи с гаджето | StandartNews.com

Няма да се снимам без дрехи, обяви пищната Яна

Треньорът на "Майнц" Мартин Шмид отново мина на втора линия. Успехите му бяха засенчени от сесията, която направи приятелката му Яна Азизи в "Максим". 26-годишната студентка влезе на първо място в класацията топ 100 за Германия. Победителката в надпреварата обаче ще стане ясна в края на годината. Азизи се слави и като модел ХL.

"Голи снимки, не бих направила това. Човек трябва да бъде отговорен за това, което прави, и да не съжалявам за него после", казва красавицата, чиито данни не се вписват в схемите, които владеят модните подиуми.

"Медиите създадоха един грешен идеал. Много момичета се чувствам зле, защото той е недостижим за повечето от тях. Жената трябва да се гордее със себе си. Независимо дали е слаба или по-пълничка. Аз съм доказателството. Модел съм, нищо че съм пищна", отсича Яна.

Това обаче не значи, че не спазва диети. "Тук мнозина отново се лъжат. Мислят си, че като огладнея през нощта, отивам и набивам пица. Но не е така. Спазвам диета, откакто се запознах с Мартин. В нея има и салам, както и сирене", допълва хубавицата.

"Разбира се, че мисля за деца, но те ще си дойдат с времето", завърши хубавата Яна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай